Шаурма (по домашньому): тонкий лаваш — одна штука куряче філе — 200 грам корейська морква — 100 грам корейська капуста — 100 грам огірок — одна штука помідор — одна штука майонез — за смаком кетчуп — за смаком сіль — за смаком чорний мелений перець — за смаком рослинна олія — для смаження. Куряче філе помиємо, обсушим, наріжемо невеликими волокнами, посолити, поперчити і обсмажимо на рослинному маслі. Огірок помиємо, обсушим і наріжемо тонкою соломкою. Помідор помиємо і наріжемо невеликими шматочками. Окремо приготуємо соус. Для цього кетчуп змішаємо з майонезом і трохи посолимо і поперчимо. Після цього на стіл викладемо лаваш і гарненько змастимо приготованим соусом. Потім викладемо шар корейської моркви, капусти, потім нарізаний соломкою огірок, часточки помідорів і обсмажені шматочки курку. Зверху поллємо соусом. Після чого все звернемо в конверт, покладемо в пакет і підігріємо в мікрохвильовці при потужності 800 Вт протягом 1 хвилини. Так само можна подогреем на сковороді, змазаній рослинною олією.
|