Головна » Статті » Рецепти

Шаурма (по-домашньому)
Шаурма (по домашньому):

тонкий лаваш — одна штука
куряче філе — 200 грам
корейська морква — 100 грам
корейська капуста — 100 грам
огірок — одна штука
помідор — одна штука
майонез — за смаком
кетчуп — за смаком
сіль — за смаком
чорний мелений перець — за смаком
рослинна олія — для смаження.

Куряче філе помиємо, обсушим, наріжемо невеликими волокнами, посолити, поперчити і обсмажимо на рослинному маслі. Огірок помиємо, обсушим і наріжемо тонкою соломкою. Помідор помиємо і наріжемо невеликими шматочками. Окремо приготуємо соус. Для цього кетчуп змішаємо з майонезом і трохи посолимо і поперчимо. Після цього на стіл викладемо лаваш і гарненько змастимо приготованим соусом. Потім викладемо шар корейської моркви, капусти, потім нарізаний соломкою огірок, часточки помідорів і обсмажені шматочки курку. Зверху поллємо соусом. Після чого все звернемо в конверт, покладемо в пакет і підігріємо в мікрохвильовці при потужності 800 Вт протягом 1 хвилини. Так само можна подогреем на сковороді, змазаній рослинною олією.

Просмотров: 416
Категория: Рецепти |
| Теги: помиємо

Рекомендовані рецепти:

Фруктові пончики
Пиріг з сиром
Торт "Медове поліно"
Домашні чебуреки
Імбирно-медовий кекс з волоськими горіхами
Болгарський картопляний салат
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: