Головна » Статті » Рецепти

Помідори по-корейськи
Помідори по-корейськи:

2 кг помідор порізати крупно (навпіл)
4 шт. болгарських перцю
2 головки часнику
2 шт червоний пекучий перець
зелень.
Заправка:
100 гр. оцту
100 гр. ростить. масла
100 гр. цукру
2 ст. л. солі.

Перець, часник, червоний пекучий перець 2 шт ,перекрутити на м'ясорубці . Перемішати. Зелень порізати. Укладати шарами в 3-х літрову банку: помідори, потім суміш з овочів, зелень і додати заправку. Банку закрити кришкою і поставити в холодильник в перевернутому вигляді на горлечко. Це для того, щоб через 8 годин вже було готове до вживання згори. Ввечері зробила, вранці вже готово! А після можна тримати в звичайному положенні. На наступний день ще смачніше!

Просмотров: 432
Категория: Рецепти |
| Теги: зелень, помідори

Рекомендовані рецепти:

Пісний шоколадний манник
Пиріг з куркою, рікотою та шпинатом
Пиріг з м'ясом і овочами
Апельсинові квадратики
Маковий пиріг з шоколадним кремом
Печенюшки "Міні"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: