Молочні коржики з дитинства: Борошно 400 гр цукор-пісок 200 гр маргарин 100гр 1 яйце молоко незбиране 80мл разрыхлитель10 гр. ванілін 0,2 гр. Вихід 10 шт. по 75 гр Збити розм'якшене вершкове масло з цукром, додати яйце, молоко і розпушувач. (За смаком можна додати ванільний цукор) Додати борошно і швидко замісити м'яке тісто. Розкачати пласт товщиною 6-7мм. Формочкою для кексу видавити коржики. Сформовані коржики перекласти на деко і випікати в розігрітій до 180 — 200 градусів духовці 15 хвилин. Зверху коржики трохи зарум'яняться , значить готові. Головне не перетримати інакше будуть жорсткі.
|