Головна » Статті » Рецепти

Молочні коржики з дитинства
Молочні коржики з дитинства:

Борошно 400 гр
цукор-пісок 200 гр
маргарин 100гр
1 яйце
молоко незбиране 80мл
разрыхлитель10 гр.
ванілін 0,2 гр.
Вихід 10 шт. по 75 гр

Збити розм'якшене вершкове масло з цукром, додати яйце, молоко і розпушувач. (За смаком можна додати ванільний цукор) Додати борошно і швидко замісити м'яке тісто. Розкачати пласт товщиною 6-7мм. Формочкою для кексу видавити коржики. Сформовані коржики перекласти на деко і випікати в розігрітій до 180 — 200 градусів духовці 15 хвилин. Зверху коржики трохи зарум'яняться , значить готові. Головне не перетримати інакше будуть жорсткі.

Просмотров: 422
Категория: Рецепти |
| Теги: молочні, Коржики

Рекомендовані рецепти:

Відкриті булочки з персиком
Голландська масляна коврижка Boterkoek
Мафіни з бананом і горіхами
Квасоля по-грузинськи з горіхами
Шоколадні мафіни з родзинками і горіхами
Баклажани з сиром і помідорами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: