Головна » Статті » Рецепти

Морозиво (вершкове)
Морозиво (вершкове):

3 яйця (відокремити білки від жовтків)
150 мл цукрової пудри
300 мл 30 % вершків.

Просіяти цукрову пудру в жовтки і збити до білого кольору. Збити вершки і обережно ввести в жовтки, перемішати. Збити білки в дуже міцну пінну і додати до жовтків. Ретельно перемішати і викласти у форму. Поставити в холодильник, в процесі заморожування перемішати морозиво 2-3 рази. На основі вище наведеного рецепта можна зробити морозиво з наповнювачем: Полуничне морозиво Подрібнити 2 літри полуниці і змішати з морозивом Горіхове морозиво Підсмажити на сковороді до золотистого кольору лісові горіхи ( мигдаль, фісташки, волоські ітд) — 100 г Крупно порубати і змішати з морозивом Ромовое морозиво з родзинками і шоколадними чіпсами 100 г родзинок , вимоченого в ромі, 4 - 5 крапель ромової есенції, 100г шоколадних чіпсів ( або крупно тертого шоколаду).

Просмотров: 604
Категория: Рецепти |
| Теги: перемішати, морозиво

Рекомендовані рецепти:

Риба, запечена під майонезом
Домашні цукерки "Рафаелло"
Картопляна запіканка по-флотськи
Картопляні галушки по-словацьки "страпачки"
Яблучні пампушки (рецепт)
Горіхово-шоколадне печиво
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: