Головна » Статті » Рецепти

Домашнє печиво
Домашнє печиво:

Домашнє печиво «Мадлен» за 15 хвилин

борошно — 120 гр,
яйця — 2 шт,
цукор — 80 гр,
вершкове масло — 90 гр,
лимонний сік — 1 ст. ложка.

Підготувати всі необхідні продукти. Злегка розтопити вершкове масло, додати до нього яйця і цукор. Збити все міксером або віночком. Додати борошно і 1 столову ложку лимонного соку. Ретельно перемішати. Викласти тісто у формочки «Мадлен» (або будь-які інші). Випікати при температурі 190-200 градусів, 12-15 хвилин. Класичне печиво «Мадлен» готово!

Просмотров: 578
Категория: Рецепти |
| Теги: печиво

Рекомендовані рецепти:

Фаршировані гусячі шийки
Обсмажені яблука на гарнір
Тістечко "Смужка" з фруктовою помадкою
З фаршу ковбаски, загорнуті в цукіні
Салат з копченої риби з кислим яблуком
Простий рецепт домашнього морозива
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: