Головна » Статті » Рецепти |
Домашнє печиво
Домашнє печиво: Домашнє печиво «Мадлен» за 15 хвилин борошно — 120 гр, Підготувати всі необхідні продукти. Злегка розтопити вершкове масло, додати до нього яйця і цукор. Збити все міксером або віночком. Додати борошно і 1 столову ложку лимонного соку. Ретельно перемішати. Викласти тісто у формочки «Мадлен» (або будь-які інші). Випікати при температурі 190-200 градусів, 12-15 хвилин. Класичне печиво «Мадлен» готово! | |
Просмотров: 566 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |