Головна » Статті » Рецепти

Домашнє печиво
Домашнє печиво:

Домашнє печиво «Мадлен» за 15 хвилин

борошно — 120 гр,
яйця — 2 шт,
цукор — 80 гр,
вершкове масло — 90 гр,
лимонний сік — 1 ст. ложка.

Підготувати всі необхідні продукти. Злегка розтопити вершкове масло, додати до нього яйця і цукор. Збити все міксером або віночком. Додати борошно і 1 столову ложку лимонного соку. Ретельно перемішати. Викласти тісто у формочки «Мадлен» (або будь-які інші). Випікати при температурі 190-200 градусів, 12-15 хвилин. Класичне печиво «Мадлен» готово!

Просмотров: 566
Категория: Рецепти |
| Теги: печиво

Рекомендовані рецепти:

Лимонно-горіхові млинці
Суп-пюре з петрушки з грибами
Печиво "Анзак"
Пиріг з куркою в вершково-грибному соусі
Чанахи: рагу по-грузинськи
Яблучний штрудель з-австрийски
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: