Яскраві кульки з бринзою і помідорками черрі: Бринза – 200 г помідори черрі ок. 150 г часник (через прес)за смаком пару зубків мелений перець за смаком сир м'який 2 ст. л. або масло вершкове 1 ст. л. свіжий пучок петрушки/кропу підсмажений кунжут. Бринзу подрібнити, розім'яти виделкою, додати сир (або вершкове масло), часник, чорний перець, перемішати до однорідної маси. Вийшла сирною масою обліпити помідори, надати їм форму кулі і обкачати в дрібно порізаної петрушці, кропі, або в кунжуті. Поставити в холодильник на півгодини і, можна подавати до столу. Для обкатування «кульок» також можна використовувати – січені горіхи, фісташки, паприку, кунжут, варений жовток і т. д. СИР можна взяти будь на ваш смак (головне, щоб у сиру консистенція була трохи кремовий і щоб з нього зручно було ліпити).
|