Французький курячий суп з кабачками: 2 ст. л. оливкової олії;1 велика цибулина, порізати кубиками;3 зубчики часнику, подрібнити;2 солодких перцю, порізати соломкою;2 невеликих кабачка;1 ч. л. сушеного майорану;4 великих помідора;1,5-2 л. курячого бульйону або води;2 курячих філе, порізати дрібними кубиками.Жменю вермішелі ‘павутинка’ або будь-які інші макаронні вироби. петрушка для подачіУ каструлю налити 2 ст. л. оливкової олії, доб. цибулю, смажити до золотистого кольору. Потім часник, через хвилину перець і смажити під кришкою 5 хвилин. Кабачки нарізати часточками. Додати до овочів разом з майораном і смажити під кришкою на середньому вогні,періодично помішуючи, 7...