Головна » Статті » Рецепти


Пончики з сиру: Сир — 250 р.Яйця — 2 шт.Цукор — 3 ст. л.Борошно — 1 стакан.Сода (харчова) -1/2 ч. л.Оцет — 1 ст. л.Збити яйця з цукровим піском, додати сир, борошно, соду (погасити оцтом). Всі компоненти ретельно розтерти. Отриману масу брати чайною ложкою і, обвалявши в борошні, кидати в киплячу олію. Прикрасити — посипати цукровою пудрою.
Переглядів: 610
Рецепти | | Коментарі (0)

Ранковий десерт з вівсянки з полуницею та бананом: йогурт натуральний без добавок 300 гр2 ч. л. медусвіжа полуниця (можна використовувати будь-які ваші улюблені ягоди-малину, чорницю або ожину) 5-6 великих ягідбанан 2 середніх2 ківі для прикраси.Вівсяні пластівці заливаємо йогуртом, додаємо мед і залишаємо в холодильнику на кілька годин, щоб пластівці набубнявіли. Подрібнюємо полуницю, пюрируем банан (можна скористатися блендером) і додаємо фруктово-ягідне пюре до вівсянці. Все ретельно перемішуємо і розкладаємо по склянках/креманках. Ківі нарізаємо тонкими скибочками і викладаємо зверху на крем. Ставимо десерт в холодильник мінімум на 3 години!
Переглядів: 583
Рецепти | | Коментарі (0)

Домашнє морозиво: 200 мл молока400 мл вершків 32-33%4 жовтки90 г цукру1 стручок ванілі1 ст. ложка коньяку.В каструлі підігріти до перших ознак кипіння ( не кип'ятити) молоко і вершки. Жовтки з цукром як слід збити до світлого стану, додати ложку коньяку (не обов'язково). Потім поступово влити теплі (не гарячі) молоко і вершки, все змішати і назад в каструлю. На малюсінькому вогні нагрівати і помішувати хвилин 10-15, поки суміш не стане однорідною і густий (як тісто для млинців). Охолодити, заправити в мороженицю або перелити в плоский лоток і в морозилку. Якщо готуєте без морожениці, то через...
Переглядів: 609
Рецепти | | Коментарі (0)

Ханум: Начинка:400-500г фаршуЦибуля репч. -2 шт.Часник -2 зуб.Болгарський перець (червоний)-1шт.Помідор (великий)-1шт.Картопля (велика)-3шт.Гострий перець -0,5 шт (за смаком)Зелень -1 невеликий пучокСоєвий соус -1ст.лСіль і перець мелений – за смакомКарі, хмелі-сунелі, приправа для курки (за бажанням і смаком)Масло р. для змащуванняТісто:1 яйце1 ч. л. солі ст. води1(повна з гіркою) ст. л. сл.олії (підталого.Не розтопленого, а саме підталого при кімнатній температурі!)Борошно.Замісити круте, але пластичне тісто. У чашку розбити яйце, додати сіль і воду. Ретельно розмішати, збиваючи виделкою до розчинення солі. На столі зробити...
Переглядів: 610
Рецепти | | Коментарі (0)

Огірки фаршировані: 1 огірок100 гр м'якого вершкового сиру2 зубчики часникуКілька шматочків шинкиМаслини, оливки.огірок Розріжте на дві частини, відріжте хвостики і очистіть ножем від насіння. Промокніть серветкою. Окремо змішайте сир з подрібненим часником і нафаршируйте підготовлений огірок. Розріжте на шматочки і прикрасьте шинкою і оливками.
Переглядів: 566
Рецепти | | Коментарі (0)

Млинцеві мішечки з куркою: 3 склянки молока2 склянки борошна2яйца вершки50 грамів вершкового масла500 грам філе курячецибулинацукор, сіль 1 чайн. ложціраст. маслосир косичка АБО зелений лук пір'ям.Розвести в молоці яйця. Додати розтоплене вершкове масло, повільно всипати борошно, заважаючи. Додати цукор і сіль. Смажити млинці на гарячій сковорідці. Обсмажити цибулю, додати дрібно порізану курку, посолити і трохи прожарити. Залити вершками курку (щоб трохи покривали), згасити. На середину кожного млинця викласти курку. Зібрати мішечками і перев'язати сирної мотузкою або пір'їнкою лука.
Переглядів: 584
Рецепти | | Коментарі (0)

Сочники: Тісто:210 г борошна1 яйце50 г цукрової пудри або дрібного цукру100 г маслатрісок. солі,розтертої в порошок 1\\4 ч. л. розпушувачаНачинка:200г сиру40г цукру30г борошна20г сметани1\\2 жовтки (другу половину залиште для змащення, відразу змішавши з водою, щоб жовток не засох)Мастило:1\\2 жовтки столова ложка теплої води.Приготуйте начинку (вона повинна постояти, щоб цукор розчинився, або можна використовувати цукрову пудру). Всі інгредієнти складіть в миску і перемішайте міксером. Ретельно. Приготуйте тісто. Складіть в миску м'яке масло, яйце, сіль, пудру і збийте міксером.(головне щоб ратворился цукор*) Всипте борошно з розпушувачем. Розмішайте...
Переглядів: 576
Рецепти | | Коментарі (0)

Французький курячий суп з кабачками: 2 ст. л. оливкової олії;1 велика цибулина, порізати кубиками;3 зубчики часнику, подрібнити;2 солодких перцю, порізати соломкою;2 невеликих кабачка;1 ч. л. сушеного майорану;4 великих помідора;1,5-2 л. курячого бульйону або води;2 курячих філе, порізати дрібними кубиками.Жменю вермішелі ‘павутинка’ або будь-які інші макаронні вироби. петрушка для подачіУ каструлю налити 2 ст. л. оливкової олії, доб. цибулю, смажити до золотистого кольору. Потім часник, через хвилину перець і смажити під кришкою 5 хвилин. Кабачки нарізати часточками. Додати до овочів разом з майораном і смажити під кришкою на середньому вогні,періодично помішуючи, 7...
Переглядів: 570
Рецепти | | Коментарі (0)

Закуска на крекерах з червоною ікрою: 150 гр. вершкового сиру,150 гр. філе малосоленой сьомги або форелі,1 невеликий свіжий огірок,200гр.(~ 30шт.) солоних крекерів,чорний мелений перець,кріп,червона ікра.Вершковий сир і рибу збити в блендері до однорідної маси. Поперчити. Можна посолити. Не забувайте, що теж солоні крекери, тому соліть обережно. Додати дрібно порізаний кріп. Перемішати. Огірок нарізати тонкими кружечками. Шкірку можна не знімати. Змастити крекер тонким шаром сиру з рибою. Зверху покласти кружечок огірка. Зверху знову викласти сирний крем ~ 0,5 ч. л. Накрити іншим крекером, злегка притиснути. Знову викласти сир з рибою. Можна з кондитерського мішечка....
Переглядів: 597
Рецепти | | Коментарі (0)

Десерт із заварного крему з цитрусовими нотками: Молоко 300 мл;Молоко згущене 4 ст. ложки;Яйце куряче 1 штука;Апельсин (вірніше його сік) 2 штуки;Желатин 1,5 ст. ложки;Ванілін (на кінчику ножа).З апельсинів вичавити сік, додати 1 ч. ложку желатину, залишити набухати, потім прогріти, але не кип'ятити — до розчинення желатину. Залишити остуджуватися, прибрати в холодильник. У 150 мл молока тим ж способом розчинити залишився желатин. Інші 150 мл молока збити з яйцем, згущеним молоком і ваніліном і довести до кипіння на повільному вогні. Потім влити молоко з желатином, ретельно перемішати. Остудити масу до кімнатної температури, за цей...
Переглядів: 577
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 1051-1060 1061-1070 1071-1080 1081-1090 1091-1100 ... 4691-4700 4701-4708