Головна » Статті » Рецепти

Французький курячий суп з кабачками
Французький курячий суп з кабачками:

2 ст. л. оливкової олії;
1 велика цибулина, порізати кубиками;
3 зубчики часнику, подрібнити;
2 солодких перцю, порізати соломкою;
2 невеликих кабачка;
1 ч. л. сушеного майорану;
4 великих помідора;
1,5-2 л. курячого бульйону або води;
2 курячих філе, порізати дрібними кубиками.

Жменю вермішелі ‘павутинка’ або будь-які інші макаронні вироби. петрушка для подачі

У каструлю налити 2 ст. л. оливкової олії, доб. цибулю, смажити до золотистого кольору. Потім часник, через хвилину перець і смажити під кришкою 5 хвилин. Кабачки нарізати часточками. Додати до овочів разом з майораном і смажити під кришкою на середньому вогні,періодично помішуючи, 7 хвилин. Помідори подрібнити в блендері або натерти на тертці. Вилити перетерті помідори і бульйон в каструлю. Коли закипить — додати порізане м'ясо. Варити 5-7 хвилин до готовності філе. Додати ‘павутинку’, сіль, мелений перець. Варити ще кілька хвилин. Подавайте зі сметаною і свіжою зеленню.

Просмотров: 353
Категория: Рецепти |
| Теги: порізати, смажити

Рекомендовані рецепти:

Ватрушка "Ласун"
Пишний м'ятний бісквіт
Морозиво з апельсиновим соком і цедрою і шоколадом
Вершково-медові цукерки
Булочки-рулетики до чаю
"Торф'яної пиріг"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: