Французький курячий суп з кабачками: 2 ст. л. оливкової олії; 1 велика цибулина, порізати кубиками; 3 зубчики часнику, подрібнити; 2 солодких перцю, порізати соломкою; 2 невеликих кабачка; 1 ч. л. сушеного майорану; 4 великих помідора; 1,5-2 л. курячого бульйону або води; 2 курячих філе, порізати дрібними кубиками. Жменю вермішелі ‘павутинка’ або будь-які інші макаронні вироби. петрушка для подачі У каструлю налити 2 ст. л. оливкової олії, доб. цибулю, смажити до золотистого кольору. Потім часник, через хвилину перець і смажити під кришкою 5 хвилин. Кабачки нарізати часточками. Додати до овочів разом з майораном і смажити під кришкою на середньому вогні,періодично помішуючи, 7 хвилин. Помідори подрібнити в блендері або натерти на тертці. Вилити перетерті помідори і бульйон в каструлю. Коли закипить — додати порізане м'ясо. Варити 5-7 хвилин до готовності філе. Додати ‘павутинку’, сіль, мелений перець. Варити ще кілька хвилин. Подавайте зі сметаною і свіжою зеленню.
|