Ранковий десерт з вівсянки з полуницею та бананом: йогурт натуральний без добавок 300 гр 2 ч. л. меду свіжа полуниця (можна використовувати будь-які ваші улюблені ягоди-малину, чорницю або ожину) 5-6 великих ягід банан 2 середніх 2 ківі для прикраси. Вівсяні пластівці заливаємо йогуртом, додаємо мед і залишаємо в холодильнику на кілька годин, щоб пластівці набубнявіли. Подрібнюємо полуницю, пюрируем банан (можна скористатися блендером) і додаємо фруктово-ягідне пюре до вівсянці. Все ретельно перемішуємо і розкладаємо по склянках/креманках. Ківі нарізаємо тонкими скибочками і викладаємо зверху на крем. Ставимо десерт в холодильник мінімум на 3 години!
|