Головна » Статті » Рецепти

Ханум
Ханум:

Начинка:
400-500г фаршу
Цибуля репч. -2 шт.
Часник -2 зуб.
Болгарський перець (червоний)-1шт.
Помідор (великий)-1шт.
Картопля (велика)-3шт.
Гострий перець -0,5 шт (за смаком)
Зелень -1 невеликий пучок
Соєвий соус -1ст.л
Сіль і перець мелений – за смаком
Карі, хмелі-сунелі, приправа для курки (за бажанням і смаком)
Масло р. для змащування
Тісто:
1 яйце
1 ч. л. солі
ст. води
1(повна з гіркою) ст. л. сл.олії (підталого.
Не розтопленого, а саме підталого при кімнатній температурі!)
Борошно.

Замісити круте, але пластичне тісто. У чашку розбити яйце, додати сіль і воду. Ретельно розмішати, збиваючи виделкою до розчинення солі. На столі зробити гірку з просіяного борошна. У середині зробити поглиблення і влити яєчну суміш. Додати масло і замісити тісто. Накрити і залишити на пів години. Приготувати начинку.
У фарш додати дрібно рубані часник, гострий перчик і цибулю, соєвий соус, приправи і спеції. Ретельно перемішати. Частина картоплі порізати дуже дрібними кубиками, другу частину потерти на крупній тертці. Додати до фаршу. Перець і помідори порізати дрібними кубиками, зелень посікти. Все змішати. Тісто краще розділити на дві-три частини і приготувати кілька рулетів. Довелося збільшити час приготування в пароварці в два рази), присипаному борошном столі розкачати тісто. Розкласти на тісто фарш, краї тіста змочити водою і згорнути рулет. Краї ретельно защипати і укласти рулет в змащену р. маслом пароварку. Готувати 50-60 хвилин. Готовий ханум змастити вершковим маслом. Подавати з овочевим, томатним або сметанно-часниковим соусом.

Просмотров: 387
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, перець

Рекомендовані рецепти:

Вівсяне печиво з медом
Курчата, приготовані у виноградному соку
Полунично-фруктовий салат
Вівсяний хлібець
Бутерброди "Пікантні"
Сирна "самса" з грибами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: