Сочники: Тісто: 210 г борошна 1 яйце 50 г цукрової пудри або дрібного цукру 100 г масла трісок. солі, розтертої в порошок 1\\4 ч. л. розпушувача Начинка: 200г сиру 40г цукру 30г борошна 20г сметани 1\\2 жовтки (другу половину залиште для змащення, відразу змішавши з водою, щоб жовток не засох) Мастило: 1\\2 жовтки столова ложка теплої води. Приготуйте начинку (вона повинна постояти, щоб цукор розчинився, або можна використовувати цукрову пудру). Всі інгредієнти складіть в миску і перемішайте міксером. Ретельно. Приготуйте тісто. Складіть в миску м'яке масло, яйце, сіль, пудру і збийте міксером.(головне щоб ратворился цукор*) Всипте борошно з розпушувачем. Розмішайте (недовго). Тісто зліпіть в грудку. Розділіть тісто на 6 частин . Кожну частину скачайте в недовгу ковбаску і розкачайте на присипаному борошном столі. Покладіть начинку (по 45 г). Начинку накривайте половиною тіста, так, щоб вона була видна. Кладіть на папір для випічки або лист, змащувати треба! Самі сочники змастіть жовтком з водою з допомогою пензлика, і начинку, і тісто. Печіть при 200 С 25 хвилин. Можна додати ванільний цукор в начинку.
|