Полуничний серцевий пиріг: Готове пісочне тісто 3-4 чашки полуниці або будь-яка інша ягода 1/2 склянки цукрового піску; 1/2 склянки води; 3 столові ложки кукурудзяного крохмалю; 1 яєчний жовток. Розкачати тісто в два пласта, один з яких укласти у форму для випічки, паперову або з фольги. З другого пласта вирізати дуже багато сердечок. Для начинки. Розрізану полуницю перемішати з цукром, крохмаль заварити водою і довести до кипіння з полуницею, нехай трохи загусне. Остудити і викласти у форму. Починаючи від краю внапуск укласти щільно сердечка. В середині залишити дірочку. Змастити жовтком і присипати цукром і випікати при 200 градусах 20 хвилин. Скоринка повинна стати золотистою.
|