Головна » Статті » Рецепти

Полуничний серцевий пиріг
Полуничний серцевий пиріг:

Готове пісочне тісто
3-4 чашки полуниці або будь-яка інша ягода
1/2 склянки цукрового піску;
1/2 склянки води;
3 столові ложки кукурудзяного крохмалю;
1 яєчний жовток.

Розкачати тісто в два пласта, один з яких укласти у форму для випічки, паперову або з фольги. З другого пласта вирізати дуже багато сердечок. Для начинки.
Розрізану полуницю перемішати з цукром, крохмаль заварити водою і довести до кипіння з полуницею, нехай трохи загусне. Остудити і викласти у форму. Починаючи від краю внапуск укласти щільно сердечка. В середині залишити дірочку. Змастити жовтком і присипати цукром і випікати при 200 градусах 20 хвилин. Скоринка повинна стати золотистою.

Просмотров: 547
Категория: Рецепти |
| Теги: пласта, укласти

Рекомендовані рецепти:

Омлет-бісквіт
Рулет з абрикосовим джемом
Грибний "біфштекс"
Яблучні сирники
Гречана каша з тофу
Бутерброди з тунцем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: