Головна » Статті » Рецепти

Пиріг зі шпинатом
Пиріг зі шпинатом:

750 грам шпинату (можна заморожений);
часник;
оливкова олія;
250 г рікотти (можна замінити нежирним сиром, але не солодким);
70 грам тертого сиру
сіль і перець;
2 упаковки готового листкового тіста (круглої форми і вже розкатаного).

Розігріти в сковороді оливкову олію, тушкувати розморожений шпинат разом з двома зубчиками часнику до готовності (поки не піде вода, приблизно 15 хвилин), потім вийняти часник і відкласти в сторону. У мисці змішати яйце з рікоттою, пармезаном і пекоріно, додати сіль і перець, ще раз добре перемішати. Додати в миску шпинат і перемішати. У круглу форму для запікання викласти розкатане тісто (1 упаковка), потім шпинат з сиром. Сформувати три ямки, куди розбити по яйцю. Закрити пиріг другим шаром листкового тіста, гарненько защипав краю. Змастити поверхню збитим яйцем, потім проткнути в декількох місцях виделкою. Запікати в попередній розігрітій до 200 градусів духовці 50 хвилин.

Просмотров: 603
Категория: Рецепти |
| Теги: шпинат, пиріг

Рекомендовані рецепти:

Лимонно-горіхові млинці
Хрустка випічка
Салат з авокадо і бекону
Домашні чебуреки
Тістечка до чаю
Печиво "Анзак"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: