Головна » Статті » Рецепти

Пиріг зі шпинатом
Пиріг зі шпинатом:

750 грам шпинату (можна заморожений);
часник;
оливкова олія;
250 г рікотти (можна замінити нежирним сиром, але не солодким);
70 грам тертого сиру
сіль і перець;
2 упаковки готового листкового тіста (круглої форми і вже розкатаного).

Розігріти в сковороді оливкову олію, тушкувати розморожений шпинат разом з двома зубчиками часнику до готовності (поки не піде вода, приблизно 15 хвилин), потім вийняти часник і відкласти в сторону. У мисці змішати яйце з рікоттою, пармезаном і пекоріно, додати сіль і перець, ще раз добре перемішати. Додати в миску шпинат і перемішати. У круглу форму для запікання викласти розкатане тісто (1 упаковка), потім шпинат з сиром. Сформувати три ямки, куди розбити по яйцю. Закрити пиріг другим шаром листкового тіста, гарненько защипав краю. Змастити поверхню збитим яйцем, потім проткнути в декількох місцях виделкою. Запікати в попередній розігрітій до 200 градусів духовці 50 хвилин.

Просмотров: 454
Категория: Рецепти |
| Теги: шпинат, пиріг

Рекомендовані рецепти:

Торт "Посмішка негра"
Свинина за оригінальним рецептом
Кекс столичний
Шашлик на маївку з свинини
Оладки з чорницею
Молоді кабачки в горіховому соусі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: