Головна » Статті » Рецепти

Парфе з вишнею на сніданок
Парфе з вишнею на сніданок:

1 столова ложка цукру
2 столових ложки води
150 г замороженої видни
150 мл звичайного йогурту
1/2 чайної ложки кориці
2 вівсяних печива або батончик мюслі.

Воду з вишнями і цукром доведіть до кипіння на маленькому вогні. Ще трохи зменшіть вогонь і залиште гаситися без кришки протягом 2-3 хвилин до загущення сиропу. Корицю змішайте з йогуртом. Розлийте шарами вишню і йогурт. Зверху присипте крихтами від печива.

Просмотров: 574
Категория: Рецепти |
| Теги: печива, парфе

Рекомендовані рецепти:

Коктейль з морепродуктів в салатних листках
Бутерброди з тунцем
Помідори, фаршировані курятиною
Террін з курячої печінки з мартіні і малиною
Домашній кекс
Морозиво з апельсиновим соком і цедрою і шоколадом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: