Головна » Статті » Рецепти

Рататуй
Рататуй:

Баклажани – 2 штуки середніх
Кабачки – 2-3 штуки
Помідори — 3-4 штуки
Свіжий картопля — 300-400г
Ріпчасту цибулю — 2 головки
Часник — 2-3 зубчики
Зелень (чебрець, орегано)
Оливкова олія
Сіль і перець — за смаком.

баклажан Наріжте кружечками. Далі потрібно посолити їх і витримати протягом приблизно 20 хвилин. Таким чином баклажани втрачають гіркоту. Через 20 хвилин баклажани промити. Кабачки, помідори, картоплю і цибулю також порізати кружальцями. Змастити форму маслом і укласти овочі, чергуючи баклажани, помідори, цибуля, кабачки і картопля. Овочі посипати сіллю, перцем, зеленню і часником. Запікати страву в духовці при температурі 180-190 С, поки картопля не стане м'яким. До цього моменту баклажани і кабачки повинні підрум'яниться. Особливу пікантність блюду може надати хрустка скоринка. Отримати хрустку скоринку поверх овочів можна посипати готову страву сухарями і тертим сиром і запікати до утворення золотистої скоринки.

Просмотров: 618
Категория: Рецепти |
| Теги: баклажани

Рекомендовані рецепти:

Печиво з фундука
Картопля з овочами, запечений у вершках
Салат сирно-апельсиновий
Закуска з печериць по-іспанськи
Пиріг лимонно-медовий
Львівський сирник
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: