Грибна солянка: На 6 порцій треба взяти 1 середній качан капусти . 2 великі цибулини . 200мл. рослинного масла . 2 великі морквини . 300 — 400 гр. грибів ( свіжих або заморожених ), сіль. перець . цукор за смаком. Капусту шаткуємо тонкою соломкою і тушкуємо під кришкою на ростить. олії з нарізаними невеликими шматочками грибами і з додаванням невеликої кількості води . Воду додаємо при необхідності для повного приготування грибів . На окремій сковороді обсмажуємо на ростить. олії до прозорості тонко нарізану цибулю . Додаємо моркву .Натерту на крупній тертці . Все тушкуємо до повної готовності . З'єднуємо продукти в одному посуді . Ставимо на вогонь і продовжуємо тушкувати ще хвилин 10 . Наприкінці варіння солимо, перчем, кладемо трохи цукру за смаком. При бажанні можна додати 2 — 3 стіл. ложки томатної пасти або свіжих помідорів.
|