Головна » Статті » Рецепти

Солянка рибна
Солянка рибна:

500 гр. риби,
4 — 5 солоних огірка,
1 — 2 цибулини,
2 — 3 свіжих помідора або 2 стіл. ложки томатної пасти,
1 стіл. л. каперсів і маслин,
2 стіл. ложки олії .

Потрібна свіжа риба не дрібна і не кістлява ( осетрина, севрюга, білуга, стерлядь ) . Зняте філе нарізати шматочками з кісток,голови зварити бульйон . Цибулю тонко порізати і злегка підсмажити в суповій каструлі з маслом, додати томат і тушкувати 5 — 6 хвилин, після чого покласти шматочки риби, нарізані
скибочками огірки, помідори, каперси, лавровий лист, трохи перцю і залити підготовленим гарячим бульйоном, посолити і варити 10 — 15 хвилин. Перед подачею на стіл в солянку можна покласти вимиті маслини і дрібно нарізану зелень петрушки і кропу . Можна також додати скибочки лимона, очищені від шкірки .

Просмотров: 446
Категория: Рецепти |
| Теги: стіл

Рекомендовані рецепти:

Печінкові трюфеля в сирі
Курка з томатним рисом
Італійські медові пончики
Креветочний салат по-креольски
Перемячи з м'ясом
Риба, запечена з оливками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: