Головна » Статті » Рецепти


Чорнично-банановий смузі: 1 банан100 грам чорниці склянки йогурту або молока.Додайте всі інгредієнти в блендер Змішуємо всі інгредієнти до отримання однорідної маси Розливаємо і насолоджуємося смачним коктейлем.
Переглядів: 630
Рецепти | | Коментарі (0)

Млинці з м'ясом: Для начинки:250 г м'ясного фаршу1/2 цибулиниперецьсіль за смаком1 столова ложка сметанирослинне масло.Для приготування тіста: змішуємо молоко, борошно, яйця, сіль, цукор до отримання однорідної маси. Смажимо млинці на сковорідці на соняшниковій олії на середньому вогні. Для фаршу дрібно ріжемо цибулю. Фарш обсмажуємо разом з цибулею, солимо, перчимо за смаком. Потім перекручуємо на м'ясорубці. Готові млинці загортаємо готову м'ясну начинку. Готові млинчики з начинкою обсмажуємо з двох сторін на рослинній олії.Перед подачею на стіл в тарілку покласти сметани.
Переглядів: 624
Рецепти | | Коментарі (0)

М'ясні оладки: Кефір — 1 літрЯйця курячі — 2 штукиСода харчова — 1 щіпкаБорошно — 1 склянкуСіль, цукор — — за смакомФарш м'ясний — 400 грам.У кефір додати яйця і соду на кінчику ножа. Перемішати віночком. Далі засипати борошно, щоб тісто вийшло рідкувате. Додати приблизно одну столову ложку цукру і три щіпки солі. У готове тісто покласти фарш (будь — який більше подобається). Все знову перемішати і смажити на середньому вогні у вигляді маленьких оладок!
Переглядів: 617
Рецепти | | Коментарі (0)

Долма: Виноградні листя — 100-150 шт.Баранина (бараняча нога і шматок шиї з частиною спини і ребер) — 1-1,2 кг м'яса + кістки для варіння бульйонуРіпчаста цибуля – 4 шт.Рис – 3 ст. ложкиМасло для смаження — 2 ст. ложкиЧорний перець – 1 ч. ложкаКоріандр (насіння) – 0,5 ч. ложкиЗіра – 0,5 ч. ложкиСіль – за смакомКінза – 1 пучокПетрушка – 1 пучокЕстрагон – 0,5 пучкаМ'ята – 1 пучокДля соусу:Мацоні (або кефір) – 1 склянкаЧасник — 4-5 зубківЛистя м'яти — 0,5 пучкаКориця (за...
Переглядів: 626
Рецепти | | Коментарі (0)

Морозиво «Крем-брюле»: 1 банка згущеного молока (380 г),500 мл вершків 33-35%,2 ст. ложки коньяку. Добре збити вершки, змішати зі згущеним молоком, додати коньяк. Масу вилити в контейнер, поставити в морозилку. Через 1-1,5 дістати і перемішати. Знову поставити в морозилку до повного заморожування. Можна полити морозиво фруктовим, або шоколадним сиропом. Пам'ятайте, що для приготування домашнього морозива необхідно встановити вашу морозилку на самий низький температурний режим. Як бачите, зробити морозиво вдома зовсім не складно. Тим більше приємно, що воно зроблено з натуральних продуктів, без «хімічних» добавок.
Переглядів: 630
Рецепти | | Коментарі (0)

Вишневий мохіто: Вишня без кісточок – 2 склянкиМ'ята – 8 гілочокЦукор – склянкиСік лайма – склянкиЦедра лаймаЛід – 4 склянкиРом – 1 стаканГазована вода – 2 склянки.У блендері збийте вишню, м'яту, цедру і сік лайма, цукор і 2 склянки льоду. Ретельно збийте. Після цього додайте решту лід, ром і газовану воду. Перемішайте і подавайте.
Переглядів: 610
Рецепти | | Коментарі (0)

Домашнє бананово-полуничне морозиво: 1 невеликий стиглих банан100 г замороженої полуниці (так само можна взяти чорницю, вишню або малину)150 г натурального йогурту1 столова ложка меду.банан Очистити і нарізати і покласти його в чашу блендера, додати заморожені ягоди. Збити до однорідної маси. Додати йогурт і мед. Добре збити, повинна вийти досить повітряна консистенція. Розкласти по формочках. У мене вийшло 7 невеликих ескімо. І помістити в морозилку мінімум на 3 години.
Переглядів: 578
Рецепти | | Коментарі (0)

Фалафель: Нут (турецький горох) 250 гЛук ріпчаста (100г) 1 шт.Сіль ч. л.Булгур 50 рКінза (коріандр) 30 гЧасник часточки 3 шт.Зіра (кумин) ч. л.Перець чилі мелений ч. л.Розпушувач тіста 3 рБорошно пшеничне 100 гМасло для фритюру 800 мл.Замочити нут на 8-10 годин, щоб він ввібрав воду і розпух.Покладіть нут в блендер разом з очищеним і порізаною цибулею, додайте трохи (до 100 мл) води. Подрібніть все до однорідності, посоліть. Додати булгур, додати порізану кінзу і дрібно нарізаний часник. Добре перемішайте і дайте постояти, щоб булгур встиг розмокнути і зм'якшитися. Тепер покладіть...
Переглядів: 623
Рецепти | | Коментарі (0)

жюльєн в картоплі: кілька картоплин100 грамів вершкового масла400 грамів дрібно нарізаних печериць або інших грибів1 середнього розміру цибулина1/2 їдальні ложки борошна250 мл вершків або сметани100 г тертого сирусіль, перець за смаком.У кожного з добре промитих бульб (шкірку, бажано, не очищати, але там, де є підозрілі місця — просто їх видалити з допомогою ножа) зрізаємо один бік, менший половини — приблизно в 1/3 товщини (і використовуємо для інших страв). Для «Жюльєна в картоплі» використовуємо отримані великі частини в 2/3 товщини картоплин — це дозволить майбутнім «кокотницях» бути більше і просторіше. Потім акуратно десертній...
Переглядів: 617
Рецепти | | Коментарі (0)

Оригінальний салат з оселедцем: філе оселедцяріпчасту цибулювідварений рисварені яйцялистя салату і зелень для прикрасиСпіввідношення продуктів приблизно однаковий.На тарілку або салатник викладаємо листя салату. На них — підготовлене і нарізане смужками філе оселедця. Зверху на філе оселедця — маринована цибуля. На цибулю викладаємо відварений рис. Кожен шар промазуємо майонезом. А поверхню рису змащуємо шаром товстіший. Засипаємо натертими на крупній тертці жовтком варених яєць. Зверху прикрашаємо зеленню і квітами з білків варених яєць. Оригінальний салат з оселедцем готовий.
Переглядів: 605
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 1021-1030 1031-1040 1041-1050 1051-1060 1061-1070 ... 4691-4700 4701-4708