Головна » Статті » Рецепти

М'ясні оладки
М'ясні оладки:

Кефір — 1 літр
Яйця курячі — 2 штуки
Сода харчова — 1 щіпка
Борошно — 1 склянку
Сіль, цукор — — за смаком
Фарш м'ясний — 400 грам.

У кефір додати яйця і соду на кінчику ножа. Перемішати віночком. Далі засипати борошно, щоб тісто вийшло рідкувате. Додати приблизно одну столову ложку цукру і три щіпки солі. У готове тісто покласти фарш (будь — який більше подобається). Все знову перемішати і смажити на середньому вогні у вигляді маленьких оладок!

Просмотров: 617
Категория: Рецепти |
| Теги: перемішати

Рекомендовані рецепти:

Печиво "Яєчня"
Рулет маковий на дріжджах
Бейліз домашнього приготування (рецепт)
Клубочки ниток
"Крабовий" рис
Кулеб'яка з капустою і яйцем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: