Головна » Статті » Рецепти

Домашнє бананово-полуничне морозиво
Домашнє бананово-полуничне морозиво:

1 невеликий стиглих банан
100 г замороженої полуниці (так само можна взяти чорницю, вишню або малину)
150 г натурального йогурту
1 столова ложка меду.

банан Очистити і нарізати і покласти його в чашу блендера, додати заморожені ягоди. Збити до однорідної маси. Додати йогурт і мед. Добре збити, повинна вийти досить повітряна консистенція. Розкласти по формочках. У мене вийшло 7 невеликих ескімо. І помістити в морозилку мінімум на 3 години.

Просмотров: 577
Категория: Рецепти |
| Теги: домашнє, збити

Рекомендовані рецепти:

Домашня сметана
Мова в листковому тісті
Імбирне печиво "Як з Икеи"
Курча, запечений в сирі
Рецепт салату "Морська перлина"
Квасолевий суп з гарбузом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: