Головна » Статті » Рецепти |
![]() Для коржів: Змішати масло, 40 г цукру, пакетик ванільного цукру, 150 г борошна і розпушувача щіпка. Вимісити тісто, загорнути його в плівку і прибрати в холодильник на 30 хв. Яйце збити з 3 ст. л. води, 75 г цукру і пакетиком ванільного цукру. Змішати залишки борошна і розпушувача з какао, просіяти зверху, все перемішати. Перекласти масу в змащену форму і випікати 15-20 хв. при 175 градусах. Викласти і остудити. Охолоджене пісочне тісто розподілити на дні форми, наколоти виделкою і випікати 8 хв. Остудити. Желатин замочити. Змішати сир, цукор, сік лимона і йогурт. Желатин розчинити, віджати і додати в масу. Вершки збити, додати в крем. Пісочний корж змастити конфітюром. Зверху покласти бісквіт, на ньому розподілити крем і прибрати торт в холод на 4 години. Фрукти дрібно нарізати і викласти на торт. Приготувати желе, змастити торт і дати застигнути. | |
Просмотров: 589 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
Всего комментариев: 0 | |