Ніжний торт-асорті: Для коржів: вершкове масло — 100 г цукор — 115 р ванільний цукор — 2 пакетика борошно — 250 р розпушувач — 1 ч. л. яйце — 1 шт. какао — 2 ч. л. Для верху: желатин — 16 р знежирений сир — 400 г цукор — 115 р лимонний сік — 2 ст. л. йогурт — 200 р вершки — 300 мл конфітюр — 2 ст. л. фрукти — 300 р желе для торту — 1 пакетик. Змішати масло, 40 г цукру, пакетик ванільного цукру, 150 г борошна і розпушувача щіпка. Вимісити тісто, загорнути його в плівку і прибрати в холодильник на 30 хв. Яйце збити з 3 ст. л. води, 75 г цукру і пакетиком ванільного цукру. Змішати залишки борошна і розпушувача з какао, просіяти зверху, все перемішати. Перекласти масу в змащену форму і випікати 15-20 хв. при 175 градусах. Викласти і остудити. Охолоджене пісочне тісто розподілити на дні форми, наколоти виделкою і випікати 8 хв. Остудити. Желатин замочити. Змішати сир, цукор, сік лимона і йогурт. Желатин розчинити, віджати і додати в масу. Вершки збити, додати в крем. Пісочний корж змастити конфітюром. Зверху покласти бісквіт, на ньому розподілити крем і прибрати торт в холод на 4 години. Фрукти дрібно нарізати і викласти на торт. Приготувати желе, змастити торт і дати застигнути.
|