Головна » Статті » Рецепти

Ніжний торт-асорті
Ніжний торт-асорті:

Для коржів:
вершкове масло — 100 г
цукор — 115 р
ванільний цукор — 2 пакетика
борошно — 250 р
розпушувач — 1 ч. л.
яйце — 1 шт.
какао — 2 ч. л.
Для верху:
желатин — 16 р
знежирений сир — 400 г
цукор — 115 р
лимонний сік — 2 ст. л.
йогурт — 200 р
вершки — 300 мл
конфітюр — 2 ст. л.
фрукти — 300 р
желе для торту — 1 пакетик.

Змішати масло, 40 г цукру, пакетик ванільного цукру, 150 г борошна і розпушувача щіпка. Вимісити тісто, загорнути його в плівку і прибрати в холодильник на 30 хв. Яйце збити з 3 ст. л. води, 75 г цукру і пакетиком ванільного цукру. Змішати залишки борошна і розпушувача з какао, просіяти зверху, все перемішати. Перекласти масу в змащену форму і випікати 15-20 хв. при 175 градусах. Викласти і остудити. Охолоджене пісочне тісто розподілити на дні форми, наколоти виделкою і випікати 8 хв. Остудити. Желатин замочити. Змішати сир, цукор, сік лимона і йогурт. Желатин розчинити, віджати і додати в масу. Вершки збити, додати в крем. Пісочний корж змастити конфітюром. Зверху покласти бісквіт, на ньому розподілити крем і прибрати торт в холод на 4 години. Фрукти дрібно нарізати і викласти на торт. Приготувати желе, змастити торт і дати застигнути.

Просмотров: 576
Категория: Рецепти |
| Теги: цукру

Рекомендовані рецепти:

Коржики на кефірі "від бабусі"
Шоколадні цукерки з вівсяними пластівцями
Салат "Божа корівка"
Апельсинові мафіни
Лимонно-горіхові млинці
Сирні булочки-кіски
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: