Рулетики з баклажанів з фетою і помідорами: 2 середніх баклажана 2 помідора 120 г фети 1 ст. л. оливкової олії маленька жменя листя петрушки 70 г половинок волоських горіхів. Баклажани нарізаємо вздовж на пластинки товщиною 4-5 мм Розігріваємо сковороду з 1 ст. л. рослинного масла. Кладемо баклажани і обсмажуємо в 2 партії по 2 хвилини з кожного боку, до готовності. Перекладаємо на паперові рушники, щоб прибрати зайвий жир. З помідорів видаляємо насіння, м'якоть нарізаємо товстою соломкою. Фету, 1 ст. л. оливкової олії і зелень кладемо в чашу блендера. Перемелюємо до стану пасти. На кожну скибочку баклажана кладемо по 1 ч. л. фети, шматочок помідора і половинку волоського горіха.Звертаємо в рулетики.
|