Головна » Статті » Рецепти

Рулетики з баклажанів з фетою і помідорами
Рулетики з баклажанів з фетою і помідорами:

2 середніх баклажана
2 помідора
120 г фети
1 ст. л. оливкової олії
маленька жменя листя петрушки
70 г половинок волоських горіхів.

Баклажани нарізаємо вздовж на пластинки товщиною 4-5 мм Розігріваємо сковороду з 1 ст. л. рослинного масла. Кладемо баклажани і обсмажуємо в 2 партії по 2 хвилини з кожного боку, до готовності. Перекладаємо на паперові рушники, щоб прибрати зайвий жир. З помідорів видаляємо насіння, м'якоть нарізаємо товстою соломкою. Фету, 1 ст. л. оливкової олії і зелень кладемо в чашу блендера. Перемелюємо до стану пасти. На кожну скибочку баклажана кладемо по 1 ч. л. фети, шматочок помідора і половинку волоського горіха.Звертаємо в рулетики.

Просмотров: 426
Категория: Рецепти |
| Теги: Рулетики, кладемо

Рекомендовані рецепти:

Горіхові рогалики
Відкритий пиріг з цибулею і фаршем
"Медова" свинина з імбиром
Десерт-морозиво
Пиріг з сиром
Простий домашній рецепт шарлотки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: