Головна » Статті » Рецепти

Шашлики з перепілок
Шашлики з перепілок:

перепілки — 2 шт.
борошно — 50 гр.
сіль — 10 гр.
масло топлене — 500 гр.
ажгон — за смаком
мелений чорний перець — за смаком.

Перепілок обскубти і випатрати, промити, покласти в посуд і залити на 15 хвилин підсоленою водою. Зняти з птахів шкіру, вмочити в гаряче пряжене масло і посипати ажгоном, меленим чорним перцем, обваляти в борошні і на низать на шампури. Готувати над вугіллям з ялівцю або в духовці на дротяною сіткою, час від часу посипаючи тушки борошном, особливо коли з них почне виділятися сік. Замість перепілок можна брати і іншу дичину, наприклад, куріпок.

Просмотров: 628
Категория: Рецепти |
| Теги: перепілок

Рекомендовані рецепти:

Манник з цукатами
Великодні паски
Корисні цукерки з моркви
Помідори, фаршировані курятиною
Закуска з лаваша "Сирні конвертики"
Закусочний торт "Полянка"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: