Головна » Статті » Рецепти

Домашнє морозиво
Домашнє морозиво:

вершки (33%) — 210 мл,
яєчні жовтки — 3 шт,
молоко — 210 мл,
цукор — 160-170 г,
ванільний цукор — 1-2 чайних ложки.

У каструльку налити молоко, довести до кипіння, зняти пінки і остудити. До жовтків додати цукор і ванільний цукор і збити масу.Не припиняючи збивання влити в жовтки молоко. Суміш поставити на слабкий вогонь і нагрівати, постійно помішуючи, поки суміш не загусне. Крем остудити, а потім охолодити, прибравши в холодильник. У миску налити вершки і збити. У крем додати збиті вершки і перемішати. Перекласти суміш у ємність,накрити кришкою і прибрати в морозилку на 2-3 години. Через 2-3 години вийняти морозиво з морозилки, перекласти у велику миску і швидко збити міксером або розтерти виделкою.

Просмотров: 389
Категория: Рецепти |
| Теги: цукор

Рекомендовані рецепти:

Кіш Лорен з персиками і сиром Брі
Лазанья з м'ясом і шпинатом
Млинці з м'ясом
Шарлотка з мандаринами
Рецепт салату "Хрустке задоволення"
Сирна "самса" з грибами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: