Закуска з болгарського перцю: 2 перцю 2 зубчики часнику 1/2 ч. л. солі 1/5 ч. л. меленого чорного перцю 250г майонезу 2 яйця Пучок петрушки. Закуска з болгарського перцю добре поєднується з основними стравами з м'яса, також її можна мазати на хліб, але з перцем і зеленню виходить соковитіше і смачніше. Відварити 2 яйця круто. Поки яйця будуть охолоджуватися, подрібнюємо на крупній тертці плавлені сирки. Очищаємо часник, «потрошимо» перці. Натираємо на тертці вже охолоджені яйця і змішуємо їх з тертими сирками. У масу додаємо чорний перець, сіль, нарізаний кріп і майонез. Туди ж раздавливаем часник. Всі інгредієнти перемішуємо як слід і починаємо завантажувати начинку в спустошені перці. Начинку гарненько трамбуем всередині. Перець нарізаємо кільцями, як на фото, чи ділимо на дві частини.
|