Головна » Статті » Рецепти

Закуска з болгарського перцю
Закуска з болгарського перцю:

2 перцю
2 зубчики часнику
1/2 ч. л. солі
1/5 ч. л. меленого чорного перцю
250г майонезу
2 яйця
Пучок петрушки.

Закуска з болгарського перцю добре поєднується з основними стравами з м'яса, також її можна мазати на хліб, але з перцем і зеленню виходить соковитіше і смачніше. Відварити 2 яйця круто. Поки яйця будуть охолоджуватися, подрібнюємо на крупній тертці плавлені сирки. Очищаємо часник, «потрошимо» перці. Натираємо на тертці вже охолоджені яйця і змішуємо їх з тертими сирками. У масу додаємо чорний перець, сіль, нарізаний кріп і майонез. Туди ж раздавливаем часник. Всі інгредієнти перемішуємо як слід і починаємо завантажувати начинку в спустошені перці. Начинку гарненько трамбуем всередині. Перець нарізаємо кільцями, як на фото, чи ділимо на дві частини.

Просмотров: 377
Категория: Рецепти |
| Теги: яйця, закуска

Рекомендовані рецепти:

Десерт "Халвинка"
Баклажани по-італійськи
Шоколадні цукерки з вівсяними пластівцями
Цукерки з вишні
Італійські медові пончики
Омлет з щавлем і сиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: