Головна » Статті » Рецепти

Кавова панакота
Кавова панакота:

150 мл молока
180 мл сметани
15% (вершків 33%)
4 ч. л. цукру
2 ч. л. розчинної кави
1 жовток
20 г желатину
1 ч. л. ванільного цукру.

Розвести желатин в 1 ст. л. води і залишити набухати. Молоко налити в маленьку каструлю, додати каву і довести до кипіння, зняти з вогню. Збити жовток з цукром віночком і ввести в гаряче молоко. Отриману суміш поставити на повільний вогонь, нагрівати, постійно помішуючи і не доводячи до кипіння. Коли суміш почне гуснути, зняти її з вогню і розпустити в ній желатин. Залишити остигати. В охолоджену суміш влити сметану (або вершки), перемішати. Розлити суміш по формочках або чашках. Поставити в холодильник на 5 годин. Для того щоб охолоджений десерт легко відокремився від формочок, поставити їх на півхвилини в гарячу воду. Можна прикрасити какао тертим шоколадом і цедрою апельсина.

Просмотров: 566
Категория: Рецепти |
| Теги: поставити, суміш

Рекомендовані рецепти:

Гострий соус до м'яса
Овочі, запечені з прянощами і медом
Салат "Дубочек"
Смажені пиріжки з начинкою
Гречка з консервованим тунцем
Шоколадний пиріг з сирними кульками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: