Головна » Статті » Рецепти

Салат з куркою та рисом по-японськи
Рецепт цілком можна віднести до японської кухні, з прийнятими в ній домінуванням рису. Блюдо цілком адаптована до наших реальних умов, готується швидко і смачна сама по себе.Необходимые продукти: 3 невеликих курячих філе, півсклянки довгого рису, 2 солодких апельсина, пучок листового салату, по 1 столовій ложці соєвого соусу і насіння кунжуту, 200 гр майонезу, 2 столові ложки рослинного масла, сіль і мелений чорний перець за смаком.
Приготування: рис зварити в склянці солоного окропу. Трохи охолодити.
Філе нарізати як соломку, обсмажити на сковороді в олії до утворення хрусткої скоринки.
Апельсини почистити від плівок, розділені часточки порізати на шматочки поперек.
Салату добре промити, обсушити, нашаткувати тонкими смужками.
Змішати курку, рис, салатні листя, апельсини, залити соєвим соусом, заправити майонезом, сіллю і перцем, розмішати, посипати кунжутом і знову перемішати.
Витримати в холодильнику півгодини перед подачею на стіл.
Просмотров: 628
Категория: Рецепти |
| Теги: рису, цілком

Рекомендовані рецепти:

Манник з цукатами
Домашні цукерки з інжиром
Печінкові трюфеля в сирі
Рецепт "Хрусткого" салату
Картопляні пиріжки з капустою
Кіш Лорен з персиками і сиром Брі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: