Головна » Статті » Рецепти

Жан-баклажан
Жан-баклажан:

Баклажан — 3 шт.
М'ясо (свинина, телятина, або змішаний фарш) — 500 г
Цибуля ріпчаста — 1 шт.
Вода — 1 стакан.
Паста томатна — 1 ст. л.
Сметана — 3 ст. л.
Сіль, перець — за смаком.

Баклажани помити, обрізати хвостики і зробити ножем поздовжні борозенки. Нарізати кружечками 5-6 мм, трохи присолити, дати постояти 10 хвилин. З м'яса і цибулі приготувати фарш (можна додати часник), посолити, поперчити за смаком, можна додати спеції. Добре перемішати. Форму змастити вершковим маслом. Ставити вертикально кружечок баклажана, притримуючи рукою, до нього прикладати коржик з фаршу за розміром кружечки, потім знову баклажан і знову фарш. Так чергувати по колу, поки не заповниться вся форма. У воді або бульйоні розвести томатну пасту і сметану, посолити і поперчити за смаком. Залити викладене м'ясо з баклажанами і поставити в гарячу духовку на 40 хвилин для запікання при t 200градусов (до готовності м'яса). Прикрасити зеленню.

Просмотров: 610
Категория: Рецепти |
| Теги: смаком

Рекомендовані рецепти:

Пиріжки з капустою пісні
Імбирно-медовий кекс з волоськими горіхами
Заварний торт з ягодами
Ладду - східне ласощі з нуту
Рулет з абрикосовим джемом
Торт "Медове поліно"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: