Головна » Статті » Рецепти

ТОРТ «ФРУКТОВИЙ РАЙ
ТОРТ «ФРУКТОВИЙ РАЙ:

Яйце — 4 шт
Цукор — 320 р
Сіль (маленьку щіпку)
Крохмаль — 40 г
Борошно — 120 г
Розпушувач — 1 ч. л.
Ванілін — 2 пач.
Апельсин — 1 шт
Ягоди фрукти (вага без кісточок) — 900 р
Йогурт — 250 г
Желатин — 30 р.

Для бісквіта:

збиваємо 2яйца з 60 гр. цукру, продовжуючи збивати, додаємо дрібку солі, 20гр. крохмалю, 60 гр. борошна, 1/2 ч. л. розпушувача, ванілін і цедру з половини апельсина. Виливаємо тісто в змащену маслом і присипану борошном форму (26см), я дно форми завжди стелю кружком з пекарської папери, ставимо в заздалегідь розігріту до 200°духовку і випікаємо 10-15хв. до зарум'янювання. Поки перший печеться бісквіт, швиденько замішуємо тісто для другого (вищевказаним способом), виймаємо з духовки перший готовий бісквіт і випікаємо другий. Замочуємо 30гр. желатину в холодній воді! Для начинки я використовувала абрикоси і полуницю. Абрикоси обдати окропом, зняти шкірку, відокремити від кісточок(вага очищених фруктів і ягід 900гр) і в каструльку, тудаже порізаний на четвертинки полуницю + 200гр.цукру, коричневого або який є. Доводимо до кипіння і відразу вимикаємо. Всю масу збиваємо 2-3-х секунд або міксером, або ось такою штукою, як на фото (не знаю як «воно» називається))) Відразу ж в гарячу фруктову масу додаємо набряклий і віджатий желатин, заважаємо ложкою, поки желатин не розчиниться.Коли начинка охолола і стала тепла, вводимо йогурт, я використовувала звичайний білий підсолоджений без смакових добавок з незбираного молока. Ось і майже готове, беремо форму в якій пекли бісквіти, вистилаємо харчовою плівкою, на дно бісквіт зверху вилити фруктово-йогуртову масу (вона рідка) зверху накриваємо другим бісквітом і в холодильник на 4-5годин. Коли все готово накриваємо форму з тортом стравою і переварачиваем,знімаємо форму і плівку. Прикрашаємо очищеним апельсином і ягодами-фруктами.

Просмотров: 419
Категория: Рецепти |
| Теги: форму

Рекомендовані рецепти:

Простий домашній рецепт шарлотки
Смородиновий пиріг
Цукерки, бараночки
Пиріг з куркою, рікотою та шпинатом
Львівський сирник
Сирне печиво з базиліком
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: