Головна » Статті » Рецепти

Печиво «Кали»
Печиво «Кали»:

Цукор — 1 стакан.
Борошно пшеничне — 1 стакан.
Яйця — 4 шт.
Ванілін — 1 пакетик.
Маргарин — 20 р.(для змащування).
Заварний крем:
Молоко — 1 стакан.
Цукор — 0,5 склянки.
Жовтки — 2 шт. Борошно — 1 ст. л.
Ванільний цукор — 1 ч. л.
Масло вершкове — 200 р.

Розбиваємо в миску яйця, додаємо цукор і ванільний цукор, перемішуємо, не збиваючи. Додаємо борошно і тщательноперемешиваем до отримання однорідного рідкого тіста. Гарячий деко рясно змащуємо маргарином і кладемо на нього 4-5 чайних ложечок тесту з великими проміжками. Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці при t 200 градусів приблизно 5 хвилин. Краї печива повинні добре зарум'яниться. Виймаємо з духовки, шпателем піднімаємо печиво, але не знімаємо з аркуша. За допомогою паперового рушника швидко формуємо квітка,якщо печиво охолоне,вона не згорнеться - розкришиться.
Заварний крем:
Змішати жовтки з борошном, цукром, ваніліном. Ретельно розтерти. Молоко довести до кипіння на повільному вогні. Трохи остудити. Влити молоко в жовтки, постійно помішуючи. І варити на повільному вогні 5-6 хвилин. До загустіння. Щоб крем не підгорів, його потрібно постійно заважати. Остудити добре і збити з пачкою масла до пишної маси. Наповнити згорнуті кульочки з печива кремом.

Просмотров: 648
Категория: Рецепти |
| Теги: цукор

Рекомендовані рецепти:

Яблучні козинаки
Лимонно-горіхові млинці
Смажені пиріжки з начинкою
Спагетті з томатами і рибою
Бабця яблучна
Пончики з тертим шоколадом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: