Головна » Статті » Рецепти

Салат Зірка — легке святкова страва до 9 Травня
Салат Зірка — легке святкова страва до 9 Травня:

морська риба холодного копчення будь-яка
кисле яблуко 2 шт
сир (краще твердий)
легкий майонез
варені яйця 2-3 шт
червона ікра.

Рибу холодного копчення очищаємо від кісток, дрібно ріжемо. Викладаємо нарізану рибу на блюдо у вигляді зірки. Щоб форма легко і краще викладалася, краще відразу (в окремій тарілочці) змішати шматочки риби з майонезом. Слідом шар почищених про шкірки і нарізаних тонкими часточками яблук. Змащуємо майонезом. Наступний шар — дрібно нарізані варені яйця. Цей шар теж змащуємо майонезом. Далі — шар дрібно натертого сиру. Змащуємо майонезом. І завершальний шар, якій додасть нашій зірці рубінове сяйво — шар червоної ікри. Салат виходить дуже красивим, по-справжньому святковим. Про смак і говорити не доводиться —надзвичайно смачний.

Просмотров: 448
Категория: Рецепти |
| Теги: шар

Рекомендовані рецепти:

Бутерброди з тунцем
Салат з авокадо і свіжих печериць
Булочки "Кишеньки"
Печиво "Анзак"
Прісна корж зі шпинатом
Салат "Червоний"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: