Головна » Статті » Рецепти

Грибний суп
Грибний суп:

картоплю
печериці
макарони
цибулю
моркву
рослинне і вершкове масло
спеції,
лаврушка
зелень.

Поки картопля вариться, крупно поріжте гриби і обсмажте хвилин п'ять на раст. олії + злив. олії Поріжте цибулю і натріть моркву. Обсмажте разом з грибами. Сильно не засмажуйте. Закиньте в картоплю спеції, лаврушку. Макарони візьміть такі. Небагато. Можна будь-які дрібні макарони. Потім в каструлю закиньте макарони, проварити 3 хвилини, додати засмажку з грибами. Перемішайте, хвилинку нехай покипить і вимкніть. Лаврушки вийміть і накрийте кришкою до готовності макаронів. Перед подачею посипати зеленню.

Просмотров: 381
Категория: Рецепти |
| Теги: макарони, обсмажте

Рекомендовані рецепти:

Печінковий салат з буряком
Десерт "Карамельний"
Розсипчастий пиріг з курагою
Вершково-медові цукерки
Горіхово-шоколадне печиво
Свинячі реберця в пиві
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: