Головна » Статті » Рецепти

Різнобарвне пюре
Різнобарвне пюре:

картопля 800 гр.
молоко 400 гр.
масло вершкове 2 ст. ложки
морква 1 шт.
перець солодкий червоний 1 шт.
шпинат 100 гр.
буряк 1 шт.
сіль за смаком.

Картоплю зваримо до готовності в підсоленій воді, воду зіллємо. Картопля протремо гарячим, наллємо кипляче молоко, додамо масло і зіб'ємо в пишну масу. Буряк зваримо в шкірці, натремо на тертці, далі отожмем сік. Морква зваримо і протремо. Перець запечемо, очистимо від шкірки, подрібнити в пюре. Шпинат припустимо у власному соку і також протремо. Картопляне пюре розіллємося на 5 частин: в першу підмішайте буряковий сік, у другу — морквяне пюре, в третю — перцевий пюре, в четверту — пюре зі шпинату. При подачі укладемо пюре на тарілки у вигляді пелюстків квітки.

Просмотров: 628
Категория: Рецепти |
| Теги: пюре, зваримо

Рекомендовані рецепти:

Пиріг з гарбузом і ківі
Печиво з лимоном і маком
Тістечко пісочне з мигдалем
Молоді кабачки в горіховому соусі
Угорські булочки з сиром
Індичка з сухофруктами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: