Салат «Пасхальне яйце»: Цибуля ріпчаста — 1 Штука Морква — 1 Штука Масло рослинне — 1 Ст. ложка Біла квасоля — 100 Грам Яйця варені — 3 Штуки Селера (стебло) — 1-2 Штук Майонез — 100 Грам Сіль — За смаком. Цибулю з морквою обсмажуємо в олії до м'якості цибулі. Тим часом змішуємо в мисці кубиками нарізані яєчні білки (жовтки залишаємо для прикраси), дрібно нарізану селеру. Туди ж додаємо консервовану квасолю (без рідини), цибулю з морквою, сіль, перець, майонез. Гарненько перемішуємо. На салатну тарілку викладаємо наш салат у формі яйця. Зверху посипаємо тертим жовтком, прикрашаємо селерою і отримуємо дуже красивий салат у вигляді пасхального яйця.
|