Головна » Статті » Рецепти

Салат «Пасхальне яйце»
Салат «Пасхальне яйце»:

Цибуля ріпчаста — 1 Штука
Морква — 1 Штука
Масло рослинне — 1 Ст. ложка
Біла квасоля — 100 Грам
Яйця варені — 3 Штуки
Селера (стебло) — 1-2 Штук
Майонез — 100 Грам
Сіль — За смаком.

Цибулю з морквою обсмажуємо в олії до м'якості цибулі. Тим часом змішуємо в мисці кубиками нарізані яєчні білки (жовтки залишаємо для прикраси), дрібно нарізану селеру. Туди ж додаємо консервовану квасолю (без рідини), цибулю з морквою, сіль, перець, майонез. Гарненько перемішуємо. На салатну тарілку викладаємо наш салат у формі яйця. Зверху посипаємо тертим жовтком, прикрашаємо селерою і отримуємо дуже красивий салат у вигляді пасхального яйця.

Просмотров: 385
Категория: Рецепти |
| Теги: салат

Рекомендовані рецепти:

Катаеф з яблуками
Шоколадно-апельсинові цукерки
Прісна корж зі шпинатом
Тортик "На графських руїнах"
Салат сирно-апельсиновий
Сирні кексики
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: