Головна » Статті » Рецепти

Торт дамські пальчики
Торт дамські пальчики:

Борошно пшеничне 200 грам;
Сіль щіпка;
Масло вершкове 130 грам;
Яйця-5 штук;
Вода холодна 300 грам;
Для крему:
Сметана 450 грам;
Цукор 1 склянка;
Шоколад 1 плитка;
Загусник 1 упаковка;

Борошно просіяти через сито і додати сіль. У каструлі закип'ятити масло з водою, борошно відразу всипати в киплячу воду, перемішайте міксером, до тих пір, поки тісто не відійде від стінок каструлі. Коли тісто охолоне, вводити яйця і гарненько замісити, воно не стане гладким. Поставте тісто в холодильник на 40 хвилин. Розігріти духовку до 200 градусів, на низ духовки поставити каструлю з водою, для утворення пари. Форму обов'язково змастити маслом і покласти пергаментний папір. Взяти кондитерський шприц, (якщо немає, то дуже щільний целофановий кульок, зробити в ній отвір) і перекласти тісто. Видавлювати тонкі ковбаски, довжиною 6-7 сантиметрів. Випікати в духовці до золотистого кольору пальчики, потім остудити. Зробити крем. Сметану збити з цукром, додати загусник до сметани, перемішати. Ковбаски занурювати в сметанний крем і викладати на тарілку гіркою, поливаючи сметанним кремом. Готову гірку посипати потертим шоколадом.

Просмотров: 431
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, борошно

Рекомендовані рецепти:

Канадський медовий торт
Часникові рулетики
Печиво на крохмалі з апельсиновою начинкою
Гречка з консервованим тунцем
Фруктові цукерки з медом
Салат з червоною рибою і овочами (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: