Головна » Статті » Рецепти

Качка з яблуками
Качка з яблуками:

качка патрана — 1 шт.,
яблука середніх розмірів — 8 шт.,
масло топлене — 2 столові ложки,
цукор — 2 столові ложки,
масло вершкове — 1 столова ложка,
сіль, перець,
мускатний горіх і зелень для прикраси.

Качку обробляємо, видаливши пеньки від пір'я. При необхідності натираємо борошном і смалимо, а потім гарненько промиваємо холодною водою. Натираємо качку зовні і зсередини сіллю, перцем і мускатним горіхом. Яблука очищаємо від шкірки, видаляємо серцевину і нарізаємо часточками. Посипаємо яблука цукром і фаршируємо ними качку. Зашиваємо тушку грубими нитками або заколюємо зубочистками. Укладаємо качку в жаровню, додаємо топлене масло і смажимо в духовці при температурі 270 градусів до утворення золотистої скоринки. Потім знижуємо температуру до 170 градусів, періодично поливаючи соком. Смажимо ще 40-60 хвилин. Виймаємо качку з духовки, зрізаємо нитку, дістаємо яблука і викладаємо їх на блюдо поруч з качкою. Прикрашаємо качку зеленню і подаємо.

Просмотров: 376
Категория: Рецепти |
| Теги: качку

Рекомендовані рецепти:

Кулеб'яка з капустою і яйцем
Пряники медово-бананові
Гречані млинці з пшеничною мукою
Гречана каша з тофу
Пиріжки "Асорті для всієї родини"
Солодкі профітролі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: