Шашлик з печериць: Печериці (середнього розміру) — 300 г Масло рослинне — 2 ст. л. Соєвий соус — 2 ст. л. Кріп (за смаком) Сік лимонний — 1 ч. л. Паприка солодка — 0,5 ч. л. Часник (за бажанням) — 1 зуб. Печериці протерти і скласти в пакет. Відміряти паприку, дрібно нарізаний кріп і подрібнений часник і додати до грибів. Влити в пакет рослинна олія і соєвий соус, додати сік лимона. Зав'язати пакет і гарненько його потрясти, залишити гриби маринуватися 10-15 хвилин. Потім нанизати гриби на шпажки і покласти їх на форму. Поставити в розігріту до 200-230° духовку і запікати 12-15 хвилин. Печериці виходять соковитими і смачними. Подавайте негайно!
|