Головна » Статті » Рецепти

Курка тушкована з молодою картоплею
Курка тушкована з молодою картоплею:

1 морква,
2 цибулини,
1 підлозі гіркий червоний перець
імбир 30 гр,
корінь селери,
часник,
квасоля стручкова,
курка,
молода картопля,
кінза.

Курка нарізаємо великими шматками,додаємо червоний перець,паприку,небагато хмелі сунелі,залишаємо на півгодини.Моркву нарізаємо на овоче чищенні на смужки які нарізаємо прямокутниками.Цибулю ріжемо півкільцями,імбир соломкою,селера соломкою,часник дрібно рубаємо.Квасоля нарізаємо під косим кутом.Обсмажуємо курку хвилин 10,потім додаємо імбир,часник і селеру.Хвилин через п'ять кладемо цибулю і перець.Буквально слідом кладемо моркву.Додаємо сто грам води і залишаємо на 15 хвилин під закритою кришкою.Потім додаємо картоплю(картоплю промити,розрізати навпіл не очищаючи від шкірки)Додаємо літр води і даємо закипіти.Після кипіння ставимо на сильний вогонь і доводимо картоплю до готовності.В останню чергу кладемо квасоля(вона повинна зберегти аромат) і кінзу крупно порізану,варимо ще хвилин 7.

Просмотров: 344
Категория: Рецепти |
| Теги: нарізаємо, курка

Рекомендовані рецепти:

Закусочний торт "Полянка"
Шоколадно-кавовий пиріг з чорносливом
Курка, запечена з травами
Голландська масляна коврижка Boterkoek
Пиріг зі шпинатом і сиром
Полуниця у вершках
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: