Головна » Статті » Рецепти

Картопля по-іспанськи
Картопля по-іспанськи:

картопля — 5-6 шт.
олія оливкова — 6 ст. л.
цибуля ріпчаста — 2 шт.
перець червоний гострий — 1 ч. л.
вино сухе (херес) — 2 ст. л.
цедра 1 лимона
часник — 4 зубчики
помідори, нарізані шматочками — 3-4 шт.
зелень петрушки
сіль, перець.

Розігрійте духовку до 200 градусів. Очищену картоплю наріжте шматочками по 2 див. Дрібно наріжте цибулю і часник. Розігрійте Половину масла в сковороді. Додайте картоплю і смажте на середньому вогні, часто помішуючи, протягом 20 хвилин, поки картопля не почне підрум'янюватися. Додайте цибулю і готуйте ще 5 хвилин. Додайте гострий перець, вино, дрібно натерту цедру і часник. Через 2 хвилини додайте помідори разом з соком і нарізану петрушку. Посоліть, поперчіть і готуйте, періодично помішуючи, 10 хвилин. Додайте масло, що залишилося, перекладіть в неглибоку форму і помістіть в духовку на 30 хвилин. Подавайте картоплю гарячою.

Просмотров: 637
Категория: Рецепти |
| Теги: картопля

Рекомендовані рецепти:

Коб-салат
Рублене тісто
Салат в гірчичній заливці
Лимонно-горіхові млинці
Відкритий пиріг з цибулею і фаршем
Коктейль з динею і персиком (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: