Головна » Статті » Рецепти

Швидкий рулет з яблучною начинкою
Швидкий рулет з яблучною начинкою:

Тісто:
4 яйця
4 ст. л. з гіркою пшеничного борошна
0,5 ч. ложки розпушувача
4 ст. л. цукру
Для начинки:
3-4 кислих зелених яблука
2 ст. л. цукру
1 ч. л. лимонної цедри.

Яблука очистити від шкірки і насіння. Натерти на тертці, віджати від соку, додати цукор і цедру. Терті яблука викласти на деко, застелене папером для випічки і злегка змащений маслом, і вирівняти. Зверху можна посипати корицею. Відокремити білки від жовтків. Жовтки збити, додати цукор і знову збити хвилини три. Додати просіяне борошно і розпушувач. Добре перемішати. Білки збити до м'яких піків і акуратно вмішати в тісто. Рівномірно викласти тісто поверх яблучної маси, розрівняти. Випікати в прогрітій до 180 градусів духовці 15-20 хвилин. Деко з готовим бісквітом накрити чистим рушником, перевернути бісквіт на рушник начинкою вгору, зняти папір і відразу ж, за допомогою рушника, загорнути рулетом так, щоб яблучна начинка виявилася усередині. Злегка посипати цукровою пудрою.

Просмотров: 337
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, збити

Рекомендовані рецепти:

Готуємо кіш
Рублене тісто
"Рафаелло" з курячої грудки з кедровими горішками
Українські пампушки з часником
Готуємо сирники
Порційна шарлотка
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: