Рулетики з омлету з червоною ікрою: 4 яйця, 1/3 чашки вершків невеликий пучок зеленої цибулі, нарізаного 1 чайна ложка вершкового масла сіль і перець за смаком сметана, червона ікра і кріп для сервірування. у невеликій мисці Збийте яйця, вершки і дрібно нарізаний зелений лук. Приправте сіллю і перцем. Розігрійте 1/4 вершкового масла в сковороді з антипригарним покриттям (діаметром близько 23 см) на середньому вогні. Вилийте на сковороду 1/4 яєчної суміші і посмажте до готовності (не пересушуйте, інакше омлет буде важко згортати). Зніміть омлет зі сковороди і повторіть всі дії, щоб вийшло ще 3 омлету. Скрутіть в щільний рулон один омлет, потім навколо нього так само щільно оберніть другий. Загорніть в поліетиленову плівку. Те ж повторіть з рештою двома омлетами. Охолодіть рулети протягом 30 хвилин (до 4 годин). Зніміть плівку і наріжте кожен рулет на 12 гуртків. Розкладіть на блюді, поверх кожного гуртка викладіть сметану і потроху червоної ікри. Прикрасити кропом і подавайте.
|