Головна » Статті » Рецепти

Баклажан "бекон"
Це черговий варіант страви-обманки для пісного або вегетаріанського меню - "бекон" з баклажанів, точніше баклажани досить тонко нарізані і потім підсушені провяленные в духовій печі при невисокій температурі. Причому за смаком приготовані подібним чином баклажани дійсно виходять досить схожими на смак в'яленого бекону.
Перед тим, як починати теплову обробку баклажан, їх спочатку слід промаринувати в спеціальному маринаді.

Отже, продукти, які потрібні вам для того, щоб приготувати такий баклажан "бекон": ну, по-перше, необхідний основний інгредієнт цієї страви - баклажани (потрібно буде взяти парочку овочів середніх розмірів). Також знадобляться компоненти для того, щоб зробити маринад: половина столової ложки оливкової олії, один зубчик часнику, одна третина столової ложки яблучного оцту, третина столової ложки соєвого соусу, одна чайна ложка меленого червоного перцю і дві столові ложки кленового сиропу або меду.

Баклажани потрібно вимити, очистити від шкірки і нарізати достатньо (але не занадто) тонкими поздовжніми скибочками і покласти в підходящу миску. Змішати всі необхідні складові для маринаду, часник потрібно видавити через прес. Вийшла суміш полити нарізані баклажани і залишити години на два.
Потім розкласти скибочки баклажанів на деко і підсушувати при невеликій температурі (близько 40 градусів) протягом 20-22 годин.
Просмотров: 745
Категория: Рецепти |
| Теги: баклажани, Бекон

Рекомендовані рецепти:

Яблучний-вишневий соложеник
Вишневий пиріг з листкового тіста
Відкриті булочки з персиком
Меренги з лимонним кремом
Голландська масляна коврижка Boterkoek
Лимонно-кокосовий пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: