Салат «Апельсинова долька»: морква 1 шт, цибуля 1 шт, куряча грудка 300 гр, печериці маленька банку, сир 150 гр, яйця 4 шт, майонез. Салат викладається шарами. 1 шар смажена морква з цибулею. 2 шар нарізана варена куряча грудка, змастити майонезом. 3 шар нарізані печериці ,змастити майонезом. 4 шар-натертий на крупній тертці сир змішати з часником, змастити майонезом. 5 шар-жовтки(4шт.), змастити майонезом. 6 шар білки(2-3), відкласти трохи для прикраси, змастити майонезом. Останнім шаром викласти натерту на дрібній тертці велику відварну моркву, майонезом не змащувати, з відкладеного білка зробити апельсинові «прожилки».
|