Головна » Статті » Рецепти

Свинина, смажена з стручкової квасолею і кунжутом
Свинина, смажена з стручкової квасолею і кунжутом:

500 г свинини,
400 г стручкової квасолі,
1 цибулина
100 мл соєвого соусу,
15 г кунжутного насіння,
сіль
перець,
рослинне масло.

Цибулю нарізати півкільцями. М'ясо нарізати соломкою. На рослинному маслі обсмажити цибулю. Додати м'ясо, смажити 20 хвилин. Додати соєвий соус,поперчити, смажити близько 25 хвилин.Стручкову квасолю опустити в киплячу підсолену воду, варити 8-10 хвилин. До м'яса додати кунжут, перемішати. Додати квасолю, перемішати. Якщо треба, досолити.

Просмотров: 571
Категория: Рецепти |
| Теги: свинина, стручкової

Рекомендовані рецепти:

Сирні булочками з солодкою кукурудзою
Печиво з фісташками
Гречка з консервованим тунцем
Мафіни з мигдалем і цукатами
Рогалики до чаю
Житні млинці
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: