Головна » Статті » Рецепти

Жульєн з куркою і грибами в булочці
Жульєн з куркою і грибами в булочці:

350г печериць (можна консервовані)
450 г курячого філе
2 середніх цибулини
300г вершків (33% жирності)
200г твердого сиру
2ст.л. борошна
15 булочок для гамбургерів
сіль, перець
рослинне масло.

Просмотров: 569
Категория: Рецепти |
| Теги: жульєн, грибами

Рекомендовані рецепти:

Тости з овочами і пастою авокадо
Сирна "самса" з грибами
Салат-коктейль з креветками, селерою і фруктами
Салат з язиком і грибами
Вершково-медові цукерки
Макарони з білим соусом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: