Головна » Статті » Рецепти

Жульєн з куркою і грибами в булочці
Жульєн з куркою і грибами в булочці:

350г печериць (можна консервовані)
450 г курячого філе
2 середніх цибулини
300г вершків (33% жирності)
200г твердого сиру
2ст.л. борошна
15 булочок для гамбургерів
сіль, перець
рослинне масло.

Просмотров: 570
Категория: Рецепти |
| Теги: жульєн, грибами

Рекомендовані рецепти:

Рагу з фрикадельками
Цукерки "Вершкові тягучки"
Крамбль з замороженими сливами (рецепт)
Глінтвейн на мандаринах і журавлині (рецепт)
Фризийский цукровий хліб
Фаршироване м'ясо
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: