Головна » Статті » Рецепти

Торт «Серце»
Торт «Серце»:

яйця курячі 4 шт.
цукор 1 склянку
маргарин вершковий 250 р
сметана 2 ст. ложки
сода (негашене) 0,5 ч. ложки
борошно 2 склянки
молоко згущене варене 500 г
масло вершкове 200 р
Зефір жувальний 100 г
цукрова пудра 150 г
барвники харчові
горіхи грецькі 10 шт.

Змішати 4-х жовтка, 1 склянки цукру, 250гр маргарину (натерти на крупній тертці). Додати соду і борошно. Замісити тісто, щоб не було крутим. Залишити в холодильнику на 30 хвилин.
Дістати тісто з холодильника частинами (холодним краще розкочується). Розкачати корж товщиною до 0,5 см на пекарської папері, надати форму серця (я використовувала трафарет). Випікати в духовке15-20хв при 180 градусах. Виходить 6-8 коржів в залежності від розміру серця.
Готуємо крем. Білки від 4 яєць збити в густу піну. Збити пачку масла зі згущеним молоком, змішати з білками. Ядра горіхів подрібнити, змішати з кремом. Рясно змастити коржі отриманим кремом. Верхній корж вирівняти згущеним молоком для накладання мастики, поставити в холодильник на 1-2 години.
Приготувати мастику з жувального мармеладу і цукрової пудри, прикрасити торт.

Просмотров: 417
Категория: Рецепти |
| Теги: молоком, торт

Рекомендовані рецепти:

Булочки-рулетики до чаю
Яблучно-горіховий кекс з корицею
Десерт "Халвинка"
Домашня сметана
Горіхово-кавовий пиріг
Манник з цукатами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: