Торт «Серце»: яйця курячі 4 шт. цукор 1 склянку маргарин вершковий 250 р сметана 2 ст. ложки сода (негашене) 0,5 ч. ложки борошно 2 склянки молоко згущене варене 500 г масло вершкове 200 р Зефір жувальний 100 г цукрова пудра 150 г барвники харчові горіхи грецькі 10 шт. Змішати 4-х жовтка, 1 склянки цукру, 250гр маргарину (натерти на крупній тертці). Додати соду і борошно. Замісити тісто, щоб не було крутим. Залишити в холодильнику на 30 хвилин. Дістати тісто з холодильника частинами (холодним краще розкочується). Розкачати корж товщиною до 0,5 см на пекарської папері, надати форму серця (я використовувала трафарет). Випікати в духовке15-20хв при 180 градусах. Виходить 6-8 коржів в залежності від розміру серця. Готуємо крем. Білки від 4 яєць збити в густу піну. Збити пачку масла зі згущеним молоком, змішати з білками. Ядра горіхів подрібнити, змішати з кремом. Рясно змастити коржі отриманим кремом. Верхній корж вирівняти згущеним молоком для накладання мастики, поставити в холодильник на 1-2 години. Приготувати мастику з жувального мармеладу і цукрової пудри, прикрасити торт.
|