Шашлик з печінки: 500 г курячої печінки 100 г майонезу 1 ст. л. гірчиці 2 зубки часнику 1 цибулина 1 шт. солодкого перцю щіпка солі мелений червоний і чорний перець приправи за смаком. Печінку порізати навпіл, перекласти в миску, додати перець і цибулю порізані квадратиками середніми за величиною, додати майонез, гірчицю, сіль, перець, приправи, часник через прес, все добре перемішати ложкою, прибрати в холодильник на 1-2 години. Потім нанизати печінка на шпажки, чергуючи зі шматочками перцю і цибулі, нанизувати щільно, але не дуже, а так щоб печінка не зіскочила при перевертанні. У сковороді розігріти трохи рослинного масла, обсмажити шашлик на середньому вогні з двох сторін так рум'яного кольору. Щоб перевірити, чи готова печінку чи ні, можна зробити прокол ножем: якщо сік прозорий готове, якщо немає — то смажити ще трохи, перевернувши на інший бік.
|