Головна » Статті » Рецепти

Шашлик з печінки
Шашлик з печінки:

500 г курячої печінки
100 г майонезу
1 ст. л. гірчиці
2 зубки часнику
1 цибулина
1 шт. солодкого перцю
щіпка солі
мелений червоний і чорний перець
приправи за смаком.

Печінку порізати навпіл, перекласти в миску, додати перець і цибулю порізані квадратиками середніми за величиною, додати майонез, гірчицю, сіль, перець, приправи, часник через прес, все добре перемішати ложкою, прибрати в холодильник на 1-2 години. Потім нанизати печінка на шпажки, чергуючи зі шматочками перцю і цибулі, нанизувати щільно, але не дуже, а так щоб печінка не зіскочила при перевертанні. У сковороді розігріти трохи рослинного масла, обсмажити шашлик на середньому вогні з двох сторін так рум'яного кольору. Щоб перевірити, чи готова печінку чи ні, можна зробити прокол ножем: якщо сік прозорий готове, якщо немає — то смажити ще трохи, перевернувши на інший бік.

Просмотров: 410
Категория: Рецепти |
| Теги: шашлик, печінки

Рекомендовані рецепти:

Тарт з шоколадним мусом
Бісквітний торт на день народження
Курячий бульйон з яєчними пластівцями
Швейцарський шоколадний рулет
Рублене тісто
Вишневий штрудель з сиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: