Головна » Статті » Рецепти

СУП З ЛОСОСЕМ І ЦИБУЛЕЮ
СУП З ЛОСОСЕМ І ЦИБУЛЕЮ:

1 ст. ложка оливкової олії,
1 велика дрібно порізана цибулина,
3 великих пера цибулі-порею,
1 дрібно порізана картоплина,
2 склянки рибного бульйону,
0,7 л води,
1 лавровий лист,
300г філе лосося без шкіри, порізаного на 1 см кубики,
5 ст. ложок подвійних вершків,
сіль, перець, лимонний сік (за бажанням),
порізаний кервель або петрушка для прикраси.

Розігріти масло в каструлі з товстим дном. Додати цибулю і цибулю-порей і обсмажувати близько 3 хв. Додати картоплю, бульйон, воду і лавровий лист із великою щіпкою солі. Довести суп до кипіння, зменшити вогонь, накрити суп і варити близько 25 хв, поки овочі не стануть м'якими. Вийняти лавровий лист. Дати супу охолонути, потім перелити половину супу в міксер зробити однорідне пюре і відставити (якщо користуєтеся кухонним комбайном, спочатку злити всю рідину і збережіть, зробіть пюре і з'єднайте з бульйоном). Повернути пюре в каструлю з супом і нагріти на повільному вогні.
Приправити лосось і додати його в суп. Готувати суп з лососем 5 хв, помішуючи, до готовності лосося. Додати вершки, за бажанням можна додати лимонний сік. Розлити суп з лососем по тарілках, прикрасити петрушкою і подавати.

Просмотров: 632
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: суп, лососем

Рекомендовані рецепти:

Млинці заварні на молоці
Риба, запечена з оливками
Вишневий штрудель з сиром
Сирна запіканка з родзинками
Суп-пюре з петрушки з грибами
Фризийский цукровий хліб
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: