Головна » Статті » Рецепти

Картопля «Дофинэ»
Картопля «Дофинэ»:

9 шт. картоплі, середніх, однакової величини
9 ч. л. вершкового масла
9 пластинок сиру голландського або Гауда товщиною 5 мм
сіль і мелений перець за смаком.

Картоплю вимити і очистити, зрізавши невеликий шматочок з одного краю, так, щоб картопля можна було поставити вертикально. По всій довжині картоплі ножем зробити надрізи, як якщо б ви нарізали для картоплі фрі, але не дорізуючи до краю, приблизно, 1 див. Посолити, поперчити, всередину кожної картоплини покласти по 1 ч. л. олії, За бажанням, можна вкласти в розрізи трохи часнику. Поставити картоплю в форму для запікання з високими краями. Зверху на кожну картоплину покласти по скибочці сиру. Запікати в попередньо розігрітій до 180 гр. С духовці близько 45-50 хвилин — до готовності картоплі. Подати на стіл гарячим, посипавши кропом. Або нарізаний кріп подати окремо.

Просмотров: 701
Категория: Рецепти |
| Теги: картопля, картоплі

Рекомендовані рецепти:

Баклажани з сиром і помідорами
Закритий лимонний пиріг
Апельсинові квадратики
Мигдальний рулет з шоколадним кремом
Вівсяний хлібець
Бісквітний торт на день народження
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: