Головна » Статті » Рецепти

Хачапурі
Хачапурі:

борошно 500 г
дріжджі 15 р
масло вершкове 25 г
цукор 15 г
сіль 0.35 р
вода 125 р
сир 250 г
яйця 2.5 шт.

Приготувати опару. Дріжджі розвести невеликою кількістю теплої води, додати трохи борошна, накрити серветкою і поставити в тепле місце на 2-3 години. Як тільки опара почне опадати, додати решту борошно, воду, олію, цукор, сіль і замісити тісто. Поставити в тепле місце на 1-2 години. За цей час тісто один раз обім'яти.Сир пропустити через м'ясорубку і змішати з яйцем. Тісто розділити на шматочки і розкачати їх кружечками. Викласти начинку і загорнути гуртки конвертом, щоб вийшли квадрати. В середині повинен бути відкритий сир. Деко змастити олією, викласти заготівлі і дати постояти 10 хвилин. Змастити яйцем і випекти в духовці.

Просмотров: 622
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, місце

Рекомендовані рецепти:

Овочі, запечені з прянощами і медом
Салат з авокадо і свіжих печериць
Рулет з абрикосовим джемом
Кекс столичний
Пиріг "Зебра"
Fougasse - або що таке фугас?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: